פבלובה עם פירות העונה של ג’קי אזולאי
קינוח קל להכנה ומרשים מאוד לערב החג ממש כמו במסעדה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 חלבונים מביצה בגודל L
1 כוס סוכר לבן
1 כף חומץ
1 חבילת קצפת צמחית להקצפה (לאופציה חלבית שמנת מתוקה)
1 חבילת אינסטנט פודינג
1 פירות : אננס/קיווי/תותים
אופן הכנה
אופן הכנה
1 במיקסר עם וו הקצפה מקציפים את החלבונים עם סוכר עד לקצף יציב
2 מוסיפים למיקסר חומץ ומקציפים במהירות איטית
3 מציירים עיגולים בגודל הרצוי על נייר אפייה , הופכים את הנייר ומזלפים או מורחים את המרנג בתוך העיגול
4 מכניסים לאפייה בחום נמוך של 100 מעלות, למשך כשעתיים
5 מקציפים את הקצפת עם האינסטנט פודינג ווניל עד ליצירת קצפת
6 חותכים פירות טריים
7 מרכיבים את המנה: מניחים על גבי שכבת המרנג את הקצפת, מניחים מעליה פירות
8 הצעת הגשה: להרכיב בצורת שכבות- מרנג, קצפת, פירות, ומעליהם שכבה נוספת מרנג, קצפת, פירות.
9 אפשר להוסיף פרחים אכילים להרגשה אמיתית של מסעדה