פאבלובה אישית של מיקי שמו

קינוח עם מספר מרקמים: מרנג, קרם וניל, וממרח עוגיות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למרנג:
160 גרם סוכר
150 גרם חלבון
גרם אבקת סוכר
לקרם וניל:
250 גרם שמנת מתוקה – 1 מיכל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
1 כפית תמצית וניל
לקישוט:
ממרח מרבה עם עוגיות
אופן הכנה
למרנג:
1 מקציפים במהירות בינונית את החלבונים עד קבלת קצף לבן ורך
2 מוסיפים את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה ,עד קבלת קצף יציב
3 מקפלים את האבקת סוכר המנופה
4 מזלפים את לעיגולים בקוטר 5 ס”מ על גבי תבנית האפייה במרווחים שווים
5 בוזקים אבקת סוכר ואופים 35 דקות ב- 135 מעלות
6 מצננים ומקפיאים
לקרם וניל:
1 מחממים את השמנת המתוקה ומקל הווניל
2 שופכים לשוקולד הלבן ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה
3 לקישוט ושדרוג הטעם – מורחים ממרח מרבה עם עוגיות
4 מקררים במקרר ל- 6 שעות לפחות – עד להתגבשות
טיפ:
1 את המרנגים המצוננים מכסים בניילון נצמד ומקפיאים עד סמוך להגשה. המרנג שלנו יישאר מאד רק בפנים וישתלב נהדר במנה/ קינוח. רצוי להקציף את קוביות המנגו לקוביות קטנות כמו לסלט ירקות בבית. הם ישתלבו נהדר במראה הסופי של הקינוח ולמעשה יתאימו מאד

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות