פאבלובה אישית של מיקי שמו

קינוח פבלובה אישי עם מספר מרקמים: מרנג, קרם וניל, וממרח עוגיות של מיקי שמו

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למרנג:
160 גרם סוכר
150 גרם חלבון
גרם אבקת סוכר
לקרם וניל:
250 גרם שמנת מתוקה – 1 מיכל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
1 כפית תמצית וניל
לקישוט:
ממרח מרבה עם עוגיות
אופן הכנה
למרנג:
1 מקציפים במהירות בינונית את החלבונים עד קבלת קצף לבן ורך
2 מוסיפים את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה ,עד קבלת קצף יציב
3 מקפלים את האבקת סוכר המנופה
4 מזלפים את לעיגולים בקוטר 5 ס”מ על גבי תבנית האפייה במרווחים שווים
5 בוזקים אבקת סוכר ואופים 35 דקות ב- 135 מעלות
6 מצננים ומקפיאים
לקרם וניל:
1 מחממים את השמנת המתוקה ומקל הווניל
2 שופכים לשוקולד הלבן ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה
3 לקישוט ושדרוג הטעם – מורחים ממרח מרבה עם עוגיות
4 מקררים במקרר ל- 6 שעות לפחות – עד להתגבשות
טיפ:
1 את המרנגים המצוננים מכסים בניילון נצמד ומקפיאים עד סמוך להגשה. המרנג שלנו יישאר מאד רק בפנים וישתלב נהדר במנה/ קינוח. רצוי להקציף את קוביות המנגו לקוביות קטנות כמו לסלט ירקות בבית. הם ישתלבו נהדר במראה הסופי של הקינוח ולמעשה יתאימו מאד

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      הקפאת רוטב התותים

       שלום,
      האם ניתן להקפיא את הרוטב של המרנג, לכמה זמן?
      תודה

       שלום, האם ניתן להקפיא את הרוטב של המרנג, לכמה זמן? תודה
      מירה says:

    אולי יעניין אותך גם