מתכון לפבלובה הותיקה והאהובה של “הג’ירף” עם מיקי שמו

קינוח מדהים עם קציפת מרנג מתוק ופירות – הפבלובה הותיקה מתוך "מיקי שמו עושה בית ספר" עונה 2

1 דירוגים
1 תגובות
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למרנג
120 גרם (4 יחידות) חלבון
300 גרם (½1 כוסות) סוכר
10 גרם (1 כף) קורנפלור
20 גרם (3 כפות) מים חמים
למילוי
400 גרם פירות יער טריים (או קפואים) כמו תותים או פטל שחור ואדום
לקרם השמנת
500 מ”ל שמנת מתוקה
40 גרם (½2 כפות) סוכר
1 כף פודינג וניל
לרוטב
500 גרם פירות יער טריים (או קפואים) כמו תותים או פטל שחור ואדום
50 גרם סוכר
10 מ”ל (2 כפיות) מיץ לימון
נענע לעיטור
אופן הכנה
המרנג:
1 מקציפים את החלבון, הסוכר והקורנפלור במהירות גבוהה.
2 מוסיפים את המים החמים תוך כדי הקצפה.
3 מחממים תנור ל-100 מעלות
4 מזלפים בסיס בקוטר הרצוי, ומכניסים לייבוש בתנור החם לכשעה עד שעה וחצי.
המילוי:
1 מקציפים את השמנת עם הסוכר והפודינג עד שנוצר קרם יציב.
2 מזלפים את המילוי על המרנג.
3 מעבירים את המרנג עם השמנת להקפאה של כשעה, על מנת לייצב את המנה
4 מעבירים מהמקפיא למקרר
הרוטב:
1 טוחנים את פירות היער יחד עם הסוכר ומיץ הלימון, ומסננים.
הרכבת המנה:
1 מניחים את הפבלובה על צלחת וממלאים בפירות יער. יוצקים עליה מעט מהרוטב ומעטרים בעלי נענע. מגישים.
מתכון לפבלובה הותיקה והאהובה של הג’ירף עם מיקי שמו
הפבלובה הותיקה והאהובה של הג’ירף

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      פבלובה

      הכנתי ויצא מוצלח. כמה זמן ניתן לשמור בחוץ לפני המילוי?

      הכנתי ויצא מוצלח. כמה זמן ניתן לשמור בחוץ לפני המילוי?
      אליאן says: