פלוטים גבינת עיזים עם סלט טונה ביוגורט של עומר מילר

המאפה שיעשה לכם את היום, עם סלט קטן ליד. מתוך “סטוריז”, פיקניק.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לסלט טונה:
2 קופסאות טונה במים
0.5 בצל קטן, קצוץ
2 כפות שמן זית
1/2 כוס בצל ירוק, קצוץ
1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
1/4 כוס שמיר, קצוץ
1 כפית פלפל חריף, קצוץ
1 מיץ מלימון סחוט
8 כפות יוגורט עיזים עדין
1 כפית זחוק לימון
לפלוט גבינת עזים:
700 גרם קמח
150 גרם קמח שיפון
600 מ”ל מים
10 גרם משפר אפיה
100 זיתי קלמטה מגורענים
100 גרם גבינת אמנטל חתוכה לקוביות
200 גרם גאודה חתוכה לקוביות
2 שיני שום קצוצות
25 גרם שמרים טריים
כף מלח
אופן הכנה
לסלט:
1 מסננים את הטונה מהמים. בקערה מערבבים את כל מרכיבי הסלט. ניתן להחליף את היוגורט במיונז הקלאסי.
לפלוט גבינה ועיזים:
1 מערבבים את הקמח, שיפון, מים, משפר אפיה, גבינת אמנטל והשמרים ולשים כ- 10 דקות.
2 מוסיפים את המלח ולשים דקה נוספת.
3 מוסיפים את הזיתים, השום והגאודה ומערבבים כדקה עד השתלבותם בתערובת הבצק.
4 מניחים למנוחה בקערת המיקסר לשעה.
5 מחלקים ל- 10 יחידות, מגלגלים כל אחת מהם לגלילי צר וארוך באורך של עד 25 ס”מ
6 מתפיחים כשעה ואופים בטאבון ב-220 מעלות עד 15 דקות
7 לאחר האפיה מברישים בשמן זית
הרכבה:
1 מניחים את סלט הטונה על הפלוטים

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות