פסטייה עוף של ג'קי אזולאי

שמענו שהיו אוכלים את המנה הזו בסעודות חגיגיות – אצל מלך מרוקו.
ג’קי אזולאי התאמצה במיוחד והשיגה את המתכון ה-מושלם לפסטייה עוף קריספית, מתוקה וטובה יותר משל המלך!!!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בצק
1 חבילת בצק פילו מופשר
מילוי הפסטייה
0.5 חזה עוף שבושל במים
2 בצלים פרוסים דק
4 כפות סוכר
1 כוס אגוזי מלך
1 כוס שקדים לבנים
1 כוס פיסטוקים
1 כוס צימוקים
4 כפות סילאן
0.25 כוס מים
מלח
פלפל
קינמון
זנגוויל
לציפוי
מעט שמן זית
להגשה
מעט אבקת סוכר
חופן פיסטוק שבור
אופן הכנה
פסטייה עוף
1 במחברת רחבה, מטגנים, בשמן, בצל וסוכר עד לקבלת שהבצל הופך לשקוף.
2 מפוררים את חזה העוף המבושל לרצועות דקות ומוסיפים למחבת.
3 מוסיפים את האגוזים, הפיסטוקים והצימוקים וממשיכים לטגן במשך כ-4 דקות נוספות.
4 מתבלים ומוסיפים את הסילאן והמים עד לאידוי הנוזלים.
5 מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומכבים את האש.
6 מצננים את התערבות.
7 פותחים את עלי הפילו ומברישים אותם בשמן זית – 2 עלים לכל פסטייה.
8 ממלאים במרכז העלים את תערובות העוף ומקפלים לצורת ריבוע.
9 מברישים, בשמן זית, את ריבוע הפסטייה הממולאים.
10 אופים, בתבנית עם נייר אפייה, בחום של 180 מעלות, כ-20 דק’ עד לקבלת צבע זהוב.
11 חותכים את הפסטייה ל-2 בחיתוך אלכסוני.
12 בוזקים מעל אבקת סוכר ופיסטוקים שבורים.
פסטייה עוף של ג'קי אזולאי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות