פסטיה של עוף ופירות יבשים של אבי ביטון

מתכון טעים שמתאים במיוחד לט"ו בשבט: פסטיה של עוף ופירות יבשים. מתוך התוכנית “ארוחת שבת”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למילוי:
עלי פילו
1 עוף שלם מבושל (במים ומלח) מקורר ומפורק
2 בצלים פרוסים דק ומטוגנים במעט שמן
1 צרור כוסברה קצוצה
10 משמשים מיובשים קצוצים
8 שזיפים מיובשים קצוצים
1 כפית מחוקה של קינמון
מלח
פלפל
קורט אגוז מוסקט
אופן הכנה
1 מערבבים את כל החומרים וממלאים את את עלי הפילו.
2 מגלגלים לרולדה ואופים בתנור 200 מעלות כ-20 דקות
3 מגישים עם דבש, פיסטוקים, שקדים וקוקוס.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות