פסטה שמנת ופטריות מוקרמת של אפרת סיאצ'י

לא תאמינו כמה פשוט להכין את המנה המנחמת והטעימה הזו. 10 דקות גג ויש לכם על המזלג פסטה מוקרמת שלא ניתן לעמוד בפניה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

250 גרם פסטה מבושלת
1 מיכל שמנת מתוקה/ שמנת לבישול
1 סלסלת פטריות טריות חתוכות גס
1 בצל קצוץ דק
100 גרם גבינת פרמזן מפוררת
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
1 מלח לפי הטעם
1 פלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה
1 מטגנים במחבת בצל עד להזהבה
2 מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד כ-5 דקות
3 מוסיפים את השמנת, גבינת הפרמזן, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה כשהשמנת מבעבעת
4 מניחים את הפסטה המבושלת בתבנית בינונית ועליה שופכים את רוטב השמנת
5 מפזרים מעל גבינה צהובה ומכניסים לתנור בחום 200 מעלות 10-15 דקות עד שהגבינה נמסה ומזהיבה

למתכונים נוספים של אפרת סיאצי לחצו כאן + המתכון

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות