פסטה ברוטב עגבניות וחצילים

לכל אחד יש את המתכון הקבוע שלו לרוטב עגבניות שמלווה את הפסטה, קבלו הצעה קטנה כיצד לשדרג את הרוטב הרגיל

מערכת
21.11.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם פסטה
300 גרם רוטב עגבניות לפסטה
1 חציל בינוני
מעט מלח
6 פטריות חתוכות לרבעים
1 כף פסטו
עלי תרד
עלי בזילקום
100 גרם גבינת פטה
אופן הכנה
1 שורפים חציל על אש גלויה או לחילופין בתנור על חום גבוה עד לריכוך מוחלט
2 מצננים את החציל וחותכים לקוביות גדולות
3 מצננים את החציל וחותכים לקוביות גדולות
4 מחממים מחבת ועליה צורבים את הפטריות בליווי שמן זית וקורט מלח
5 לאחר צריבה קלה מוסיפים את בשר החצילים, רוטב העגבניות, הפסטו ועלי התרד
6 מבשלים תוך כדי בחישה כ – 2 דקות
7 מוסיפים את הפסטה המוכנה ומבשלים למשך דקה נוספת
8 מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל את עלי הבזיליקום הנוספים
9 המלצת הגשה: גבינת פטה מגורדת מלמעלה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: