פסטה שמנת ופטריות
מתכון לפסטה הכי מנחמת, קלאסית וטעימה שיש – פסטה שמנת פטריות. מתכון פשוט וקל לפסטה שמנת פטריות כמו במסעדה.
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
חבילת פסטה שאוהבים
30 גרם חמאה
חצי גף שמן זית
300 גרם פטריות שמפיניון
2 שיני שום כתושות או קצוצות
3/4 כוס שמנת לבישול
1/3 כוס פרמזן מגורד
מלח ופלפל לפי הטעם
קורט תבלין אגוז מוסקט
אופן הכנה
1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומניחים בצד
2 מחממים במחבת חמאה ושמן זית על אש נמוכה
3 קוצצים פטריות שמפיניון ומכניסים למחבת, מבשלים מספר דקות ומוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט
4 מוסיפים שום ומבשלים 5-6 דקות נוספות על אש בינונית
5 מוסיפים שמנת לבישול ופרמזן ומערבבים היטב כ-2 דקות
6 מוסיפים את הפסטה לרוטב, מערבבים, טועמים ומתקנים מלח ופלפל ומגישים חם