פסטה עם עגבניות שרי ובולגרית של איתי פרקש

הפסטה הזו מוכנה ממש מהר, והיא גם ממש טעימה: קבלו מתכון ל – 6 סועדים שמחים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כמות ל-6 סועדים:
1 שקית פסטה יבשה (לא משנה באיזו צורה, עדיף מלאה)
2 כוסות עגבניות שרי (מכל סוג שהוא)
1 בצל סגול קטן
3 עלי בזיליקום
1 כף חומץ בלסמי
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
50 גרם גבינה צפתית

אופן הכנה
1 מרתיחים מים מומלחים וזורקים לתוכם 5 חופנים של פסטה (חופן וחצי לאדם), מבשלים לפי ההוראות שעל האריזה
2 חוצים חופן עגבניות שרי מכל סוג אפשרי, צהובות, תמר, ליקופן, מה שיש (טריק לחיתוך עגבניות בסרטון).
3 קוצצים חצי בצל סגול קטן, קוצצים חופן קטנטן של בזיליקום, מוסיפים שלוק קטן של חומץ בלסמי ושמן זית, מתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס . גוררים מעט גבינה צפתית.
4 מניחים הכל בקערה גדולה, וברגע שהפסטה מוכנה מוסיפים כף מימי הבישול לקערה ומסננים את השאר. מוסיפים את הפסטה ומשקשקים את הקערה.
5 מוסיפים מעט שמן זית ומגישים (אין מה לדאוג, הפסטה החמה מחממת את הרוטב).

בתיאבון!

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: