קרעי פסטה, פטריות וגבינת חלומי של צ'רלי פדידה

שף צ'רלי פדידה עם מתכון לאיטליה באהבה: פסטה קרועה עם מבחר פטריות יער, כמהין וגבינת חלומי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים ל – 4 סועדים
500 גרם פסטה טריה קרועה או חתוכה בסכין
4 פטריות פורטבלו חתוכות דק (60 גרם)
4 פטריות ירדן חתוכות דק (60 גרם)
4 שימגי (60 גרם)
4 פטריות שמפיניון (60 גרם)
1 כפית מחית כמהין
400 גרם גבינת חלומי
4 כפיות תערובת תיבול לגריל
4 כפות שמן זית
1 כוס שמנת מתוקה 38%
1 בצל קצוץ
3 שיני שום
1/2 כוס יין לבן
מלח ופלפל
עלי בזילקום לפי הטעם
שמן זית לטיגון
מעט עלי פטרוזיליה להגשה
קרעי פסטה פטריות חלומי
קרעי פסטה, פטריות וגבינת חלומי של צ’רלי פדידה 
אופן הכנה
הפסטה והחלומי
1 מתבלים חלומי בתערובת תבליני גריל.
2 משמנים עם שמן זית מחבת פסים וצורבים את הגבינה מכל הצדדים ומניחים בצד.
3 מבשלים פסטה קרועה למשך 3-5 דקות במים רותחים עם מעט מלח ושמן.
4 תוך כדי שהפסטה מתבשלת מחממים מחבת ומוסיפים שמן זית ומטגנים בצל עד לצבע זהוב כהה, מוסיפים שום ואת שלל הפטריות הקצוצות ומטגנים מעט.
5 ומוסיפים יין לבן למחבת ומצמצמים לחצי.
6 מתבלים במלח ופלפל.
7 מערבבים ומוסיפים שמנת מתוקה, מביאים לרתיחה וצמצום קל של השמנת ומיד מוסיפים מחית כמהין, קרעי בזילקום והפסטה שבישלנו.
8 להגשה: מניחים את הפסטה עם הרוטב על צלחת מעל מניחים את התח גבינת החלומי הצרובה.ומעט פטרוזיליה.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

עוד תוכן

הנסיכה שאהבה פודינג

ליאור לאטי | 26.09.2021

אולי יעניין אותך גם: