פסטה מיט בול ביונד מיט של אבי ביטון

אבי ביטון מצטרף למהפכת תחליפי הבשר ונותן מתכון לפסטה מיט בול עם קציצות בשר של ביונד מיט, לא תזהו שמדובר בבשר מן הצומח

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

פסטה מיט בול
ספגטי
לרוטב:
עגבניות
רסק עגבניות
שום
בזיליקום
פרמזן להגשה
אופן הכנה
1 מבשלים הפסטה לפי ההוראות
2 במקביל מכינים את הרוטב, זורקים פנימה את הקציצות
3 מעבירים מהפסטה המוכנה עם מעט ממי הבישול לסיר הקציצות ומגישים עם פרמזן מגורר

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות