לינגוויני פסטו סיציליאנו של לאון אלקלעי

לאון אלקלעי מלמד אותנו להכין פסטה לינגוויני ברוטב פסטו סיציליאנו שלא תרצו שתיגמר

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לפסטו סיציליאנו:
1 צרור בזיליקום
50 גרם פיסטוקים קלויים, קלופים
2 שיני שום
קורט מלח
125 סמ”ק שמן זית
לפסטה
500 גרם לינגוויני
להגשה:
50 גרם פרמג’יאנו מגוררת
2 כפות פיסטוק קלוי קצוץ
מעט שמן זית
אם רוצים: 50 מ”ל שמנת מתוקה
אופן הכנה
מכינים את הפסטו:
1 במעבד מזון טוחנים את כל מרכיבי הפסטו פרט לשמן, מומלץ להתחיל בפולסים ורק לאחר מכן לעבור לעבודה רציפה של המעבד. בוזקים את שמן הזית תוך כדי טחינת המרכיבים
הפסטה:
1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. כאשר הפסטה מוכנה, מסננים אותה מן הנוזלים (שומרים מעט ממי הבישול) ומחזירים לסיר
2 מערבבים את הפסטה עם הפסטו, לפי הטעם
3 מוסיפים מעט ממי הבישול ומערבבים
4 טועמים ומתקנים תיבול בעזרת מלח
5 מחלקים לארבע צלחות, בוזקים פרמג’יאנו ופיסטוק קלוי, זולפים מעט שמן זית ומגישים מיד
6 ניתן להגיש גם עם שמנת, במקרה זה יש לשלבה בשלב חימום הפסטו במחבת.
לינגוויני פסטו סיציליאנו של לאון אלקלעי
לינגוויני פסטו סיציליאנו של לאון אלקלעי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות