פסטה בולונז שכולם אוהבים

מנת הפסטה המושלמת שכוללת חלבונים, פחמימות ורוטב עגבניות מושלם – האיזון המושלם. אל תשכחו את הפרמזן המגורד מלמעלה

מערכת
15.11.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גר׳ פסטה ארוכה (פפרדלה)
500 גר’ בשר בקר טחון
3 כפות שמן זית
1 גזר בינוני
1 בצל בינוני חתוך לרבעים
3 שיני שום
3 מקלות סלרי ללא עלים
3 כפות רסק עגבניות Mutti
1 בקבוק (700 גרם) מחית עגבניות Mutti Passata
2 עלי דפנה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה
1 מכניסים את כל הירקות- גזר, בצל, סלרי ושום למעבד מזון וטוחנים בפולסים עד שהם טחונים דק אבל לא מחית. ניתן גם לקצוץ את הירקות לקוביות קטנות
2 מחממים שמן זית בסיר גדול או מחבת עמוקה. מטגנים את הירקות עד שהם מתרככים מעט כ 8 דקות לערך
3 מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים על אש גבוהה עד שהבשר כולו משנה את צבעו. מוסיפים רכז עגבניות ומערבבים. מוסיפים את ה passata ועלי הדפנה, מתבלים במלח/פלפל ומערבבים. מביאים לרתיחה.
4 מכסים את הסיר ומבשלים על האש הכי קטנה למשך שעה לפחות. אפשר גם שעתיים שלוש אם יש זמן
5 סמוך להגשה: מביאים לרתיחה סיר גדול עם מי מלח. מבשלים את הפסטה כשתי דקות פחות מההוראות או עד למצב אל דנטה. לוקחים 1/4 כוס ממי הבישול ומוסיפים לרוטב הבולונז ומערבבים
6 מסננים את הפסטה ומעבירים לסיר עם הרוטב. מערבבים ומבשלים יחד 3- 5 דקות על שהרוטב עוטף כולו את הפסטה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות