פסטה טליאטלה עם ברמונדי ברוטב עגבניות של ג'קי אזולאי

מתכון קל להכנה לפסטה טליאטלה עם דג ברמונדי צרוב ברוטב עגבניות שרי צבעוניות, לימון כבוש ועגבניות מיובשות – מושלם לארוחת ערב מפנקת – מתוך "פשוט ג'קי" – פרק 1

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

פסטה עם דג ברמונדי
2 דג ברמונדי
500 גרם פסטה טליאטלה
½ כוס שמן זית
3 שיני שום
1 פלפל צ׳ילי חריף אדום
1 מעט פפריקה מתוקה
1 כף עגבניות מרוסקות
1 כף ממרח עגבניות
1 חופן זיתי קלמטה
1 חבילה עגבניות שרי בצבעים שונים
מעט מלח
מעט פלפל שחור
מעט לימון כבוש
1 חופן כוסברה קצוצה
אופן הכנה
פסטה עם דג ברמונדי
1 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2 חוצים את עגבניות השרי
3 במחבת עם שמן זית מטגנים פלפל חריף קצוץ ושיני שום קצוצות.
4 מוסיפים את העגבניות, ממליחים ונותנים להן להגיר נוזלים במחבת.
5 מערבבים מידי פעם.
6 מוסיפים תיבול – עגבניות מרוסקות, ממרח עגבניות, מלח, פלפל ופפריקה, ומסמיכים מעט את הרוטב.
7 לקראת סיום להוסיף לרוטב זיתי קלמטה וכוסברה קצוצה.
8 מערבבים היטב את הפסטה ברוטב.
9 מחממים היטב מחבת עם שמן זית.
10 מתבלים את הברמונדי במלח ופלפל ומטגנים על הצד של העור.
11 אחרי טיגון קל מכניסים לתנור ל- 5-6 דקות בחום גבוה של 200 מעלות.
12 אפשר לצלחת את הדג בשלמותו על הפסטה או לפורר קרעי דג על קערת פסטה עמוס.
טליאטלה עם ברמונדי צרוב ברוטב עגבניות שרי צבעוניות, לימון כבוש ועגבניות מיובשות של ג'קי אזולאי
טליאטלה עם ברמונדי צרוב ברוטב עגבניות שרי צבעוניות, לימון כבוש ועגבניות מיובשות של ג'קי אזולאי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות