פסטה טליאטלה עם ברמונדי ברוטב עגבניות של ג'קי אזולאי

מתכון קל להכנה לפסטה טליאטלה עם דג ברמונדי צרוב ברוטב עגבניות שרי צבעוניות, לימון כבוש ועגבניות מיובשות – מושלם לארוחת ערב מפנקת – מתוך "פשוט ג'קי" – פרק 1

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

פסטה עם דג ברמונדי
2 דג ברמונדי
500 גרם פסטה טליאטלה
½ כוס שמן זית
3 שיני שום
1 פלפל צ׳ילי חריף אדום
1 מעט פפריקה מתוקה
1 כף עגבניות מרוסקות
1 כף ממרח עגבניות
1 חופן זיתי קלמטה
1 חבילה עגבניות שרי בצבעים שונים
מעט מלח
מעט פלפל שחור
מעט לימון כבוש
1 חופן כוסברה קצוצה
אופן הכנה
פסטה עם דג ברמונדי
1 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2 חוצים את עגבניות השרי
3 במחבת עם שמן זית מטגנים פלפל חריף קצוץ ושיני שום קצוצות.
4 מוסיפים את העגבניות, ממליחים ונותנים להן להגיר נוזלים במחבת.
5 מערבבים מידי פעם.
6 מוסיפים תיבול – עגבניות מרוסקות, ממרח עגבניות, מלח, פלפל ופפריקה, ומסמיכים מעט את הרוטב.
7 לקראת סיום להוסיף לרוטב זיתי קלמטה וכוסברה קצוצה.
8 מערבבים היטב את הפסטה ברוטב.
9 מחממים היטב מחבת עם שמן זית.
10 מתבלים את הברמונדי במלח ופלפל ומטגנים על הצד של העור.
11 אחרי טיגון קל מכניסים לתנור ל- 5-6 דקות בחום גבוה של 200 מעלות.
12 אפשר לצלחת את הדג בשלמותו על הפסטה או לפורר קרעי דג על קערת פסטה עמוס.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות