מתכון לפשטידת פסטה וירקות קלויים בנינג׳ה קומבי

צריכים לסגור צהרייים לילדים ואין לכם זמן? פשטידת פסטה וירקות קלויים ברבע שעה בנינג'ה קומבי

קרדיטים: Studio Edge
זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
18 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חבילת פסטה פנה מוכנה אחרי בישול ומצונן לטמפרטורת החדר
4 ביצים
מיכל קוטג׳ 5%
חצי מיכל שמנת חמוצה
100 מ״ל שמנת מתוקה
100 גר׳ גבינה בולגרית
150 גר׳ גבינת עמק מגורדת
פירורי לחם מוזהבים
מעט שמן לשימון התבנית
מוצרלה מגורדת לטופינג
הירקות:
פלפל צהוב/כתום
פלפל אדום
ברוקולי
שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה
1 מכינים את הפסטה – מרתיחים מים עם מלח. לאחר רתיחה מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לריכוך (כ- 12 דק׳). מסננים את המים ומצננים לטמפרטורת החדר.
2 בקערה גדולה מערבבים את מרכיבי הבלילה לאיחוד, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים את הפסטה. מערבבים היטב.
3 משמנים את תבנית האפייה של הנינג׳ה קומבי ומפזרים שכבה דקה של פירורי לחם מוזהבים בתחתית. יוצקים את הפסטה עם תערובת הגבינות על פירורי הלחם, מפזרים מעל מוצרלה מגורדת ומכניסים לשלב התחתון בנינג׳ה. עוברים להכנת הירקות.
4 חותכים את הפלפלים לפרוסות בגודל שאתם אוהבים, ומפרידים את הברוקולי לפלחים בגודל ביס. מסדרים על התבנית השטוחה של הנינג׳ה קומבי ומטבלים במעט שמן זית, מלח ופלפל (או כל תבלין אחר שבא לכם) . מכניסים לשלב העליון של הנינג׳ה קומבי.
5 מפעילים את הנינג׳ה קומבי – מעבירים את המתג החכם (הסליידר בחלק העליון של המכשיר) למצב ׳בישול משולב׳, בוחרים בתכנית ארוחה משולבת, חום של 180 מעלות למשך 15 דק׳. המכשיר יתחיל בפעולה של אידוי ולאחר מכן הזמן יתחיל להיספר. בתום הבישול, מוציאים, נותנים לפשטידה 5-7 דק׳ להצטנן ולהתייצב מעט, ומגישים. בתאבון.
@ninja.il

צריכים לסגור צהריים לילדים ואין לכם זמן? פשטידת פסטה וירקות קלויים ברבע שעה בנינג'ה קומבי. שריג היבואן הרשמי #אוכל #ילדים #אוכל #מתכון איך מכינים? מתכון לפשטידת פסטה וירקות קלויים – נינג׳ה קומבי מצרכים – חבילת פסטה פנה מוכנה אחרי בישול ומצונן לטמפרטורת החדר לבלילה – 4 ביצים מיכל קוטג׳ 5% חצי מיכל שמנת חמוצה 100 מ״ל שמנת מתוקה 100 גר׳ גבינה בולגרית 150 גר׳ גבינת עמק מגורדת פירורי לחם מוזהבים מעט שמן לשימון התבנית מוצרלה מגורדת לטופינג פלפל צהוב/כתום פלפל אדום ברוקולי שמן זית מלח ופלפל לפי הטעם אופן ההכנה – מכינים את הפסטה – מרתיחים מים עם מלח. לאחר רתיחה מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לריכוך (כ- 12 דק׳). מסננים את המים ומצננים לטמפרטורת החדר. בקערה גדולה מערבבים את מרכיבי הבלילה לאיחוד, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים את הפסטה. מערבבים היטב. משמנים את תבנית האפייה של הנינג׳ה קומבי ומפזרים שכבה דקה של פירורי לחם מוזהבים בתחתית. יוצקים את הפסטה עם תערובת הגבינות על פירורי הלחם, מפזרים מעל מוצרלה מגורדת ומכניסים לשלב התחתון בנינג׳ה. עוברים להכנת הירקות. חותכים את הפלפלים לפרוסות בגודל שאתם אוהבים, ומפרידים את הברוקולי לפלחים בגודל ביס. מסדרים על התבנית השטוחה של הנינג׳ה קומבי ומטבלים במעט שמן זית, מלח ופלפל (או כל תבלין אחר שבא לכם) . מכניסים לשלב העליון של הנינג׳ה קומבי. מפעילים את הנינג׳ה קומבי – מעבירים את המתג החכם (הסליידר בחלק העליון של המכשיר) למצב ׳בישול משולב׳, בוחרים בתכנית ארוחה משולבת, חום של 180 מעלות למשך 15 דק׳. המכשיר יתחיל בפעולה של אידוי ולאחר מכן הזמן יתחיל להיספר. בתום הבישול, מוציאים, נותנים לפשטידה 5-7 דק׳ להצטנן ולהתייצב מעט, ומגישים. בתאבון.

♬ צליל מקורי – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם