פסטה אלפרדו ב-10 דקות
באמת שאין דבר יותר טעים, מנחם ומפנק מפסטה אל דנטה ברוטב שמנת ופרמזן

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 שקית פסטה
½ כוס חמאה
1+ 1/2 כוסות שמנת לבישול
2 כפיות שום טחון
½ כפית תיבול איטלקי
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל
2 כוסות גבינת פרמזן טריה מגוררת
אופן הכנה
1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן וכשמוכן מניחים בצד
2 מוסיפים את החמאה והשמנת למחבת גדולה
3 מבשלים על אש נמוכה במשך 2 דקות
4 טורפים פנימה את השום, התיבול האיטלקי, המלח והפלפל למשך דקה
5 טורפים פנימה את גבינת הפרמזן עד להמסה
6 מערבבים בסיר הפסטה ומגישים חם עם פרמזן מעל