לחמניות כשרות לפסח מקמח שמרים

מתכון ללחמניות מקמח שמרים ללא גלוטן, כשרות לפסח. מתכון קליל שלא משאיר סיבות הגיוניות לא להכין אותו

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

350 גרם קמח שמרים כשל"פ
30 מ"ל שמן
125 מ"ל מים
1 כף דבש או סילאן
1 ביצה L + 1 חלמון
חצי כפית מלח
ביצה להברשה
שומשום לעיטור
אופן הכנה
1 בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את תערובת הקמח, שמן, מים, דבש, ביצה, חלמון ומלח ולשים במהירות בינונית במשך 4-5 דקות עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק
2 מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח היטב, מכדדרים לכדור ומניחים בקערה להתפחה במקום חמים, למשך שעה
3 מחזירים את הבצק למשטח המקומח ומחלקים ל 12 חלקים את הבצק
4 מגלגלים כל חתיכת בצק לכדור ומסדרים באופן מרווח על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. מכסים ונותנים לבצק להכפיל את עצמו במשך 30-40 דקות
5 מחממים תנור ל-170 מעלות
6 מברישים את הלחמניות ומפזרים שומשום, מכניסים לתנור ל 12-16 דקות עד הזהבה
7 מוציאים מהתנור ונותנים ללחמניות להצטנן לפני הגשה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: