סלט אביבי לפסח של אסף גרניט

סלט גורמה סופר מרשים ומרענן עם סלק, אפונה, פול, פילטים של מקרל ועשבי תיבול

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

רכיבים ל 4 מנות:
1 ראש שום סגול
200 גר’ אפונה
200 גר’ פול
1 סלק
1 צרור בצל ירוק
1 צרור רשאד
1 צרור ריג’לה
4 פילטים מקרל טרי
מיץ רימונים טרי
עגבניות שרי קלופות
1 כף לימון
שמן זית
מלח ים
פלפל שחור
כוסברה
אופן הכנה
1 חותכים סלק לקוביות בגודל בינוני מתבלים במלח, פלפל שמן זית וכמון ומכניסים לאפיה של 180 מעלות לכ- 30 דקות
2 מפרידים את השום לשיניים, ומבשלים בשמן זית על אש נמוכהכ – 30 דקות
3 מרוקנים את האפונה והפול מהתרמיל חולטים חליטה קצרה במים רותחים ומעבירים למי קרח
4 מנקים את הדג מעצמות ומהעור ומשרים אותו בלימון מלח פלפל ורכז רימונים
5 פורסים את הבצל הירוק לפרוסות, מפרידים את עלי הריג’לה והרשאד
6 מערבבים את כל המרכיבים לקערת עירבוב מלבד הסלק
7 מתבלים במלח, פלפל רכז רימונים מיץ לימון שמן זית ופלפל שחור. בערבוב האחרון מוסיפים את הסלק
סלט אביבי לפסח של אסף גרניט

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות