רוסטביף לפסח של רון יוחננוב

מתכון של רון יוחננוב לרוסטביף שמושרה במרינדה, שמתאים לסנדביץ' בכל ימות השנה או לטורטיה כשרה לפסח

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

נתח בשר רוסטביף (סינטה) במשקל 2 ק"ג מנוקה היטב ומוכן לרוסטביף – בקשו מהקצב
למרינדה:
2-3 כפות שמן זית
2-3 כפות שמן זית
2 כפות דבש
2-3 שיני שום טריים כתושים או כפית שום גבישי
ענפי עשבי תיבול (מרווה / רוזמרין / טימין)
מלח / פלפל שחור
אופן הכנה
1 בקערה רחבה מערבבים את כל מצרכי המרינדה ומתבלים
2 משרים את הבשר לפחות במשך שעה, אפשר גם למשך הלילה
3 צולים את הבשר: מחממים את התנור על 220 מעלות
4 מניחים את נתח הבשר על תבנית רשת
5 מכניסים את הבשר לצליה בתנור כ – 20 דקות
6 לקבלת מידת עשייה L/M מורידים את טמפרטורת התנור ל – 160 וצולים עוד כ – 10 דקות. (אני לא מציע להמשיך ולצלות את הבשר כי הוא מתייבש, עדיף לפרוס ולצרוב מעט מכל צד על מחבת לוהטת).
7 מכבים את התנור, נותנים לנתח כמה דקות מנוחה בתנור עד שכל הנוזלים יספגו בבשר

הרוסטביף יהיה מעולה בתוך הלאפה כשל"פ של רון יוחננוב

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות