המבורגר כשר לפסח של יובל בר נר

יובל בר נר מציג מתכון מופלא להמבורגר כשר לפסח שהילדים ישמחו לנסות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

ל”כריך”:
3 מצות
500 גרם בשר בקר טחון
2 יח' כרישה פרוסה דק
1 ביצה
3 כפות שמן זית לטיגון הכרישה
מלח ופלפל לפי הטעם
1 כפית ראס אל חנות
שמן לטיגון
לציפוי:
2 ביצים טרופות
2 מצות טחונות במעבד מזון לקמח מצות “גס”
לרוטב אלף האיים:
3 כפות מיונז איכותי
2 כפות קטשופ
1 כף חרדל דיז'ון
מעט רוטב וורצ’סטר (אופציונאלי)
1 כף ברנדי
מלח ופלפל לפי הטעם
להגשה:
סלט ירוק-עלי חסה ערבית ועגבניות שרי מתובלים במעט לימון ושמן זית
שקית “תפוצ’יפס”
אופן הכנה
1 מטגנים במחבת קטנה את הכרישה הפרוסה, בשמן הזית עד לריכוך ומצננים מעט
2 מערבבים בקערה את חומרי המילוי: בשר טחון, ביצה, כרישה,”ראס אל חנות”, מלח ופלפל. (ניתן לטגן קציצה קטנה ולטעום, כדי לתקן תיבול במידת הצורך)
3 טורפים בקערה נוספת את הביצים ובקערה שטוחה אחרת את קמח המצה ה”גס”
4 מורחים מצה במעט מים בעזרת מברשת וממתינים כדקה בערך. שוברים את המצה ל-4 חלקים שווים פחות או יותר. לוקחים כדור בגודל בינוני מתערובת הקציצות ומניחים על רבע מצה. משטחים לעובי חצי ס”מ ומכסים עם רבע נוסף. בצורה זו מכינים את כל 3 המצות כך שמתקבלים 6 כריכים
5 מחממים שמן בגובה 1 ס”מ בערך במחבת רחבה. טובלים כל “כריך” מצות בביצה הטרופה, מעבירים לציפוי בקמח המצות ומעבירים לשמן החם. מטגנים 3-4 בכל פעם, עד הזהבה משני הצדדים
6 מכינים רוטב אלף האיים: מערבבים בקערה קטנה את כל המרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך
7 מוציאים את ה”שניצלים” מן המחבת , מעבירים לנייר סופג ומגישים חם לצד הרוטב, הסלט והצ’יפס
המבורגר כשר לפסח של יובל בר נר
המבורגר כשר לפסח של יובל בר נר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: