אטריות ביצים לפסח
מתכון לאטריות ביצים שאפשר לאכול במרק, להקפיץ כנודלס ובעיקר כשרות לפסח
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
6 ביצים
1 1/2 כוס מים
3 כפיות שמן
1/2 כפית מלח
3 כוסות קמח תפוחי אדמה
אופן הכנה
1 טורפים היטב את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה ונוזלית כמו תערובת לבלינצ'ס
2 מחממים מחבת טפלון
3 מוזגים חצי מצקת שמכסה את כל המחבת, מסובבים את המחבת כמו שמכינים קרפ כדי שתערובת תשתטח כל המחבת
4 אחרי דקה הופכים צד לעוד חצי דקה ומוציאים לצלחת, חוזרים על הפעולה עד שנגמרת התערובת
5 עורמים את כל החביתיות שנוצרו לערימה וחותכים רצועות דקות או עבות – איך שאתם אוהבים את הנודלס שלכם