בראוניז ב-10 דקות פרווה של חן במטבח
מתכון לבראוניז ללא גלוטן, בראוניז ב-10 דקות עבודה בלבד של חן במטבח. אי אפשר להפסיק לאכול אותם הבראוניז האלה משגעים!
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
תבנית ריבועית 23*23:
4 ביצים גדולות
¾ כוס סוכר לבן
¼ כוס סוכר חום כהה
200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
¾ כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
1 כוס דחוסה שקדים טחונים/קמח שקדים
¼ כוס אבקת קקאו
½ כפית מלח
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
אופן הכנה
השימוש בכוס מדידה של 250 מu0022ל
1 לחמם תנור ל-180 מעלות. לרפד תבנית ריבועית בנייר אפייה ולשמן מעט.
2 להניח את קוביות השוקולד בקערית, לחמם במיקרוגל כדקה, לחכות כמה שניות ולערבב עד שהשוקולד נמס (אם עדיין יש גושים אז לחמם עוד). לחכות שיצטנן כ-2 דקות.
3 להניח את הביצים בקערה גדולה, להוסיף סוכר לבן וחום ולטרוף עם מטרפה ידנית עד שהתערובת מעט תפוחה ובהירה.
4 להוסיף שמן ותמצית וניל ולערבב. להוסיף את השוקולד המומס תוך כדי ערבוב.
5 להוסיף, שקדים טחונים, אבקת קקאו ומלח ולערבב עם לקקן.
6 להוסיף שוקולד קצוץ ולערבב.
7 להעביר את התערובת לתבנית ולהכניס לתנור לאפייה של כ-25 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז הבראוניז יוצא עם פירורים לחים מאוד.
8 לצנן לגמרי, להוציא מהתבנית ולחתוך לריבועים. לשמור בצנצנת עוגיות אטומה עד 2-3 ימים או במקרר עד שבוע.
9 אפשר לשמור את הבראוניז עד חודשיים במקפיא.
הצג תגובות נוספות
😀
האם אפשר לאפות אותו על בצק של פאי ולהכניס לתנור? אם כן כמה זמן ועל כמה מעלות?
האם אפשר לאפות אותו על בצק של פאי ולהכניס לתנור? אם כן כמה זמן ועל כמה מעלות?
רונה says:
עוגה מעולה
הילדים והמבוגרים אהבו מאוד את הבראוניז
הילדים והמבוגרים אהבו מאוד את הבראוניז
מיכל says:
וואו נראה טוב!!!
כמה ביצים לשים בגודל M ?
כמה ביצים לשים בגודל M ?
אלישבע says: