בראוניז ב-10 דקות פרווה של חן במטבח
מתכון לבראוניז ללא גלוטן, בראוניז ב-10 דקות עבודה בלבד של חן במטבח. אי אפשר להפסיק לאכול אותם הבראוניז האלה משגעים!
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2023/03/28131607/%D7%91%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%96-%D7%9C%D7%A4%D7%A1%D7%97.jpg)
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/plush-single.png)
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/minus-single.png)
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
תבנית ריבועית 23*23:
4 ביצים גדולות
¾ כוס סוכר לבן
¼ כוס סוכר חום כהה
200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
¾ כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
1 כוס דחוסה שקדים טחונים/קמח שקדים
¼ כוס אבקת קקאו
½ כפית מלח
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
אופן הכנה
השימוש בכוס מדידה של 250 מu0022ל
1 לחמם תנור ל-180 מעלות. לרפד תבנית ריבועית בנייר אפייה ולשמן מעט.
2 להניח את קוביות השוקולד בקערית, לחמם במיקרוגל כדקה, לחכות כמה שניות ולערבב עד שהשוקולד נמס (אם עדיין יש גושים אז לחמם עוד). לחכות שיצטנן כ-2 דקות.
3 להניח את הביצים בקערה גדולה, להוסיף סוכר לבן וחום ולטרוף עם מטרפה ידנית עד שהתערובת מעט תפוחה ובהירה.
4 להוסיף שמן ותמצית וניל ולערבב. להוסיף את השוקולד המומס תוך כדי ערבוב.
5 להוסיף, שקדים טחונים, אבקת קקאו ומלח ולערבב עם לקקן.
6 להוסיף שוקולד קצוץ ולערבב.
7 להעביר את התערובת לתבנית ולהכניס לתנור לאפייה של כ-25 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז הבראוניז יוצא עם פירורים לחים מאוד.
8 לצנן לגמרי, להוציא מהתבנית ולחתוך לריבועים. לשמור בצנצנת עוגיות אטומה עד 2-3 ימים או במקרר עד שבוע.
9 אפשר לשמור את הבראוניז עד חודשיים במקפיא.
הצג תגובות נוספות
האם אפשר חמאה במקום שמן?
עינת says:
המתכון הספציפי הזה הוא עם שמן. אבל אפשר לנסות עם חמאה 🙂
המתכון הספציפי הזה הוא עם שמן. אבל אפשר לנסות עם חמאה :)
רועי says:
לא ניסיתי
האם המתכון טעים?
האם המתכון טעים?
חנויב says:
טעים מאוד! כדאי לנסות!
טעים מאוד! כדאי לנסות!
rotem says:
המתכון מעולה!
חן, תודה רבה על עוד מתכון מצוין , הבראוניז יצאו מדהימים ! המרקם והטעם מושלמים!
חן, תודה רבה על עוד מתכון מצוין , הבראוניז יצאו מדהימים ! המרקם והטעם מושלמים!
דקלה says: