עוגת פרפה אמור תות בצורת לב

במצב רוח רומנטי? מתכון לקינוח פרפה תות יפהפה של השף קונדיטור ארז עמוס, מנהל מגמת קונדיטוריה במכללת רימונים השייכת לרשת מלונות רימונים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 חלמונים
1/2 כוס סוכר
7 גרם ג’לטין
50 סמ”ק מים קרים מהברז
250 סמ”ק שמנת מתוקה
1 כוס מחית תות שדה טרי
2 טיפות צבע מאכל אדום טבעי
אופן הכנה
1 מחממים ומערבבים על בן – מארי (קערה על סיר עם מים חמים) חלמונים + סוכר עד לחום האצבע
2 לאחר הוספת המים הקרים לג’לטין ממיסים על באן מארי
3 מוסיפים את מחית הפרי+ צבע מאכל בערבוב לחלמונים
4 מוסיפים את הג’לטין המומס
5 מקציפים את הקצפת לקרם רך ומוסיפים למסת החלמונים
6 יוצקים בתבנית לב סיליקון ומקפיאים למשך יממה
7 מוציאים מהתבנית ומעטרים בתות שדה
8 ניתן לצפות בג’ל קר (קונים בחנויות המתמחות בקונדיטוריה) בתוספת ריבת תות עשירה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות