פנקייק סבאני של אור שפיץ

פנקייק עננים שגורם לנו להרגיש בחופשה בתאילנד . אור התאהבה ממבט ראשון או יותר נכון מביס ראשון. מוכנים להתאהב גם? תכינו את הפנקייק הכי טעים, הכי יפה … מתוך הבייקרי של אור שפיץ – פרק 6

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק
200 גרם חמאה מומסת
500 גרם קמח רגיל
25 גרם אבקת אפיה
1 קליפת לימון מגוררת
200 גרם חמאה מומסת
140 גרם סוכר
20 גרם סוכר וניל (אם אין סוכר וניל ניתן לשים 3 כפות תמצית וניל)
2 ביצים
550 גרם חלב
מעט גרידת לימון בתוך החלב
קישוט
קרם מסקרפונה מוכן
3 בננות
4 כפות אבקת סוכר
קליק ביסקוויט שוקולד לבן
כלים
נייר כסף, מחבת, מטרפה, קערה לחימום במיקרוגל, קערה לערבוב החומרים, סכין, מסננת לאבקת סוכר.
אופן הכנה
1 מערבבים את כל המצרכים יחד למעט החלב והלימון שאותם מערבבים בהדרגה הכל בעזרת בלנדר מוט .
2 מוסיפים בהדרגה את החלב וגרידת הלימון ומערבבים טוב.
3 טיפ שפיץ : בעזרת נייר כסף ניתן לייצר רינג שבתוכו אפשר להכין את הפנקייק.
4 מחממים מחבת עם שמן! (לא חמאה).
5 שופכים על מחבת עם מצקת כל פעם מעט מהבלילה ונהנים מקינוח מושלם!
6 טיפ שפיץ: ממליצה לטגן על מחבת עם אש נמוכה יותר זמן מהרגיל על מנת שיספיק לתפוח ולהתבשל מבפנים מבלי להישרף.
7 מסדרים את הפנקייקים במגדל.
8 בין הפנקייקים אפשר לשים כל ממרח אני בחרתי בקרם מסקרפונה מוכן.
9 מקשטים יפה עם בננות וקליק ביסקוויט לבן.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

עוד תוכן

הנסיכה שאהבה פודינג

ליאור לאטי | 26.09.2021

אולי יעניין אותך גם: