מתכון להכנת פנקייק קלאסי עם ריוויון שמוסיף טעם עשיר ונימוח

פנקייקים רכים וקלילים להכנה של הבלוגר בן שי שלא תרצו להפסיק לאכול

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דק
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

300 גרם קמח לבן (2 כוסות + 2 כפות)
40 גרם סוכר לבן (3 כפות)
500 מ"ל ריוויון (3 כוסות)
כפית אבקת אפייה
כפית אבקת סודה לשתייה
חצי כפית מלח
2 ביצים
50 גרם חמאה ללא מלח
חצי כפית מחית וניל/ תמצית וניל
אופן הכנה
1 להמיס במיקרו בפולסים 50 גרם חמאה ולתת לה להצטנן
2 בקערה אחת- לאחד את הקמח, סוכר, מלח ואבקת אפיה וסודה לשתיה
3 בקערה נוספת (ויותר גדולה) נוסיף את הריוויון, ביצים ואת החמאה ונערבב היטב
4 נאחד את 2 הקערות: היבשים והרטובים ונקפל עד לאיחוד, אין צורך לערבב בהגזמה
5 גושים זה בסדר
6 נותנים לתערובת לשבת למשך 30 דק'
7 מחממים מחבת גדולה. משמנים עם מעט חמאה ומנמיכים את האש לבינונית
8 יוצקים כמות רצויה מהבלילה למחבת ומטגנים כ-2 דקות עד שנוצרות בועות אוויר על הצד העליון של הפנקייקס והצד התחתון השחים. הופכים, מטגנים עוד כדקה
9 ניתן להגיש בתוספת מייפל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות