קנלוני דלעת של קרן קדוש

ארוחת ערב מפנקת – בצק פסטה טרי, ממולא בדלעת וגבינות, עטוף ברוטב בשמל קטיפתי

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית בקוטר 24
לבצק הפסטה:
250 גרם קמח (½ 1 כוסות ו-4 כפות)
250 גרם קמח דורום (½ 1 כוסות ו-4 כפות)
8 חלמונים
3 ביצים
למלית:
0.5 דלעת גדולה
1 מלח
1 פלפל שחור
2 כדורי מוצרלה גדולים חתוכים לחתיכות קטנות
1 כוס גבינת ריקוטה
2 ענפי תימין טריים
1 חופן עירית קצוצה
4 כפות מחית כמהין
0.5 כוס פרמזן
1 כף חמאה
1 מעט צ’ילי
לבשמל:
0.5 חבילת (50 גר’) חמאה
1 כף גדושה קמח
1.5 כוסות חלב
1 מלח
1 פלפל לבן
1 אגוז מוסקט
להרכבת המנה:
0.5 כוס קשקבל
0.5 כוס פרמזן
אופן הכנה
מכינים את בצק הפסטה:
1 מניחים במיקסר את כל רכיבי הבצק ומפעילים במהירות נמוכה עד קבלת בצק חלק
2 מכסים בניילון נצמד ומעבירים לקירור כשעתיים
הכנת המלית:
1 חותכים את הדלעת לקוביות, מפזרים מלח ופלפל ומעבירים לתבנית אפייה
2 אופים בחום של 200 מעלות כשעה (עד ריכוך וקרמול)
3 מקררים ומערבבים עם שאר חומרי המלית
הכנת הבשמל:
1 ממיסים את החמאה בסיר על אש נמוכה, מוסיפים את הקמח ומערבבים במרץ בכף עץ עד קבלת עיסה אחידה
2 מוסיפים את החלב בהדרגה תוך כדי ערבוב. ממשיכים לערבב עד רתיחה
3 מוסיפים את המלח, הפלפל ואגוז המוסקט
4 ממשיכים לבשל על להבה נמוכה 2-3 דקות, עד שהרוטב מתעבה
הרכבת המנה:
1 מרדדים את הבצק בעזרת מכונת פסטה עד דרגה 6
2 מניחים מלית בקצה הארוך יותר של הבצק, ומגלגלים לגליל אחד ארוך
3 מעבירים את הגליל לכלי ומגלגלים לשבלול צמוד ומהודק. כדאי להתחיל ממרכז התבנית ולגלגל לכיוון הדפנות עד שהכלי מלא
4 יוצקים מעל את הבשמל ומפזרים את הגבינות
5 אופים כ-40 דקות ב-180 מעלות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות