פאייה בשרים של אבי ביטון

ארוחה שלמה, צבעונית וחגיגית. מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לפאייה:
בצל קצוץ
שום טרי קלוף
עגבניה קצוצה
רכז עגבניות בשפורפרת
פרגית
נקניקיות מרגז
פפריקה מתוקה
מלח
פלפל
פטרוזיליה
לסלט עגבניות:
בצל סגול
עגבניות בצבעים שונים
פטרוזיליה
אורז
פאייה-בשרים של אבי ביטון
פאייה בשרים. צלם: אייל גוטמן

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מטגנים בצל.
2 מוסיפים את הבשרים, ולאחר מכן את שאר המרכיבים.
3 מקפיצים מספר דק’ במחבת.
4 מכינים סלט עגבניות צבעוני וטרי.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: