מתכונים לילדים! עוגיות בצורת צדפות

מביאים את הים למטבח עם עוגיות בצורת צדפות שכיף להכין עם הילדים מתוך "מסעדת בונבון" בניק ג'וניור

מערכת
02.03.2022

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2.25 כוסות קמח
200 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
כוס אבקת סוכר
כף קורנפלור
1 ביצה
מסחטת תפוזים
שקית זילוף עם צנטר משונן
סוכריות פנינה לקישוט
לקצפת:
250 מ"ל שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט פודינג
כף סוכר
אופן הכנה
1 מנפים לקערה את הקמח, מוסיפים את אבקת הסוכר , הקורנפלור והחמאה ומתחילים ללוש עם הידיים. מוסיפים את הביצה וממשיכים ללוש עד שהתערובת נהיית אחידה.
2 רצוי להכניס את הבצק קצת למקרר כדי שיהיה יותר קל לעבוד איתו.
3 מפזרים קמח על משטח העבודה, ומרדדים את הבצק. קורצים עיגולים ומצמידים כל עיגול למסחטה כדי לקבל את הצורה המיוחדת של הצדפה.
4 אופים בתנור במשך 20 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.
מכינים את הקצפת:
1 מקציפים במיקסר חבילת שמנת מתוקה ומוסיפים בהדרגה כף סוכר ושתי כפות אינסטנט פודינג עד שהקצפת נהיית יציבה . מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנטר משונן.
מרכיבים את המנה:
1 מניחים עוגיית צדפה אחת הפוכה , מזלפים מעל קצפת, סוגרים מלמעלה עם עוד עוגייה, ומקשטים עם סוכריות פנינים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות