אושפלוב של רון יוחננוב

רון יוחננוב, בלוגר האוכל האהוב, מכניס את הצופים למטבח הביתי שלו ושל משפחתו – אשתו אלה ובנותיו ליאור והילה. הפעם הם מתכוננים לסוכות ומכינים אושפלאו שיספיק לכל האורחים

זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
4 שעות
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 קילו וחצי של חזה עגלה חתוך לקוביות של כ-3 ס"מ 1/2
כוס שמן זית
4 בצלים פרוסים
כוס גרגירי חומוס
כף גרגירי כמון שלמים
מלח, והרבה פלפל שחור גרוס
8 גזרים חתוכים לרצועות דקות וארוכות
3 כוסות אורז בסמטי שטוף היטב ומושרה במים קרים שעה לפחות, מסונן
אופן הכנה
1 בסיר גדול מחממים את השמן
2 מכניסים את קוביות הבשר לשמן "לסגירה" קצרה
3 מוסיפים לבשר את הבצל החומוס והגזר
4 מוסיפים כ-3 כוסות מים רותחים, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה מאוד כשעתיים וחצי, עד שהבשר רך.
5 לאחר שהבשר רך מוסיפים את התבלינים
6 מוסיפים את האורז השטוף מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עוד כחצי שעה.
7 מגישים חם
התאמת היין למנה:
1 יין פורטה 6 אדום, יין פורטוגלי צעיר, פירותי וקליל
האושפלוב של רון יוחננוב. צילום: נמרוד סונדרס

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות