אושפלאו עוף של אבי ביטון עם פטנט

אבי ביטון עם מתכון לאושפלו עוף טעים ב- 5 דקות עבודה ומבלי לשטוף כלים – הכל בשקית אחת

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 כוסות אורז
300 גרם פרגית חתוכה
1 בצל גדול
1 גזר
2 שיני שום
1 צרור כוסברה קצוצה
4 כוסות מים
4 כפות שמן קנולה
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור טחון
0.5 כפית כורכום
1 כף פפריקה מתוקה
אופן הכנה
1 חותכים את הפרגיות לקוביות קטנות.
2 מניחים שקית ייעודית בקראף כדי שיהיה נוח יותר להכניס מוצרים לשקית.
3 מכניסים אורז לשקית, מוסיפים כורכום, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מלח ושמן.
4 קוצצים את הבצל דק, מגררים את הגזר, קוצצים את הכוסברה וכותשים את שיני השום.
5 מוסיפים את הירקות הקצוצים, הפרגיות והמים לשקית.
6 אוטמים את השקית, משקשקים מעט ומכניסים לסיר גדול עם מים.
7 מבשלים על אש נמוכה במשך כשעה ורבע.
8 מוציאים מהשקית ומגישים.
אושפלאו עוף של אבי ביטון
צילום: נוי דקל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: