עוגת שוקולד הטעימה בעולם של אור בן אוליאל

מתכון לעוגת שוקולד הכי לחה, הכי שוקולדית והכי טעימה שיש! מתכון מושלם של אור בן אוליאל שלא תפסיקו לאכול.

עוגת שוקולד - אורי בן אוליאל
זמן הכנה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית 20 ס"מ עגולה
כוס סוכר
רבע כוס קקאו
כוס קמח תופח
כפית סודה לשתיה
חצי כפית אבקת אפיה
רבע כפית מלח
כפית תמצית וניל
חצי כוס שמן קוקוס או חצי כוס שמן קנולה
חצי כוס מים חמים
ביצה L
חצי כוס חלב
מרכיבים לגאנש שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
200 מל שמנת מתוקה
אופן הכנה
1 בקערה אחת, מערבבים את כל המרכיבים היבשים, מוסיפים את כל השאר ומערבבים טוב עד מסה נוזלית שוקולדית אחידה.
2 מעבירים לתבנית 20 סמ עגולה ואופים 30 דקות על 180 מעלות.
3 בסיום לצנן, אפשר לאכול את העוגה כמו שהיא
4 אפשר לצקת מעל גנאש שוקולד – ממיסים יחד את השמנת המתוקה והשוקולד המריר במיקרו ויוצקים על העוגה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    4 תגובות

    • 4

      אפשר קמח רגיל עם אבקת אפייה?

       כמה לשים אבקת אפייה עם שימוש בקמח רגיל?

       כמה לשים אבקת אפייה עם שימוש בקמח רגיל?
      אלון says:
      • היחס הוא על כל כוס קמח רגיל שמים 1 כפית אבקת אפייה

        היחס הוא על כל כוס קמח רגיל שמים 1 כפית אבקת אפייה
        rotem says:
    • 3

      אבקת אפיה

       היי
      אם הקמח תופח, בשביל מה צריך עוד אבקת אפיה וגם סודה לשתיה?

       היי אם הקמח תופח, בשביל מה צריך עוד אבקת אפיה וגם סודה לשתיה?
      שריתה says:
      • ניתן לוותר על אבקת האפייה אבל לא על סודה לשתיה

        ניתן לוותר על אבקת האפייה אבל לא על סודה לשתיה
        rotem says:
    • 2

      עוגת שוקולד

       ביצה אחת?

       ביצה אחת?
      גילי says:
      • אכן יש צורך רק בביצה אחת.

        אכן יש צורך רק בביצה אחת.
        rotem says:
    הצג תגובות נוספות