לביבות עדשים כתומות קלות להכנה

מתכון ללביבות בריאות, טעימות, רכות, וקלות להכנה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס עדשים כתומות שטופות
מים
שמן
1 בצל קטן קצוץ דק
1 ביצה L
2-3 כפות פירורי לחם
מלח ופלפל
1 כף קמח
1 כף אבקת מרק בצל
אופן הכנה
1 בסיר בינוני שופכים כוס עדשים כתומות ממלאים מים עד לכיסוי העדשים ומביאים לרתיחה
2 מבשלים את העדשים עד לריכוך ומסננים מנוזלים.
3 לאחר סינון, מועכים קלות את העדשים
4 מניחים את תערובת העדשים לצינון ובינתיים מטגנים בצל קצוץ במחבת עם שמן עד להזהבה.
5 מוסיפים את הבצל המטוגן לתערובת העדשים
6 מוסיפים לתערובת את הביצה, שיבולת שועל, קמח ותבלינים
7 מערבבים את את תערובת הלביבות היטב
8 מחממים שמן, ומטגנים את הלביבות עד להזהבה של שני הצדדים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות