רביולי בטטה ודלעת

רביולי כתום לצד סלט חסה בוטב ויניגרט פשוט, במיוחד לילדים בררניים מתוך התכנית “קצת יותר בריא” עם אפרת אנזל

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לרביולי:
1 חבילה רביולי בטטה
חתיכה יפה של דלעת
חתיכה יפה של דלעת
צרור עלי טימין
2 כפיות דבש
פלפל שחור
1/2 דלורית
2 שיני שום
מלח
חופן אגוזים
חופן צנוברים
חופן עירית
שום קונפי
לסלט חסה:
תערובת חסות ועלים
אופציונלי: פטרוזיליה, נענע, בזיליקום
לרוטב ויניגרט פשוט:
חומץ בלסמי
חרדל
דבש
שמן זית
שמן קנולה
פרי לבחירה: תפוח, תות, תפוז, ענבים, מלון
אופן הכנה
לרביולי:
1 פורסים את הדלעת לרצועות, מתבלים בטימין, דבש ופלפל, וצולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-15 דקות, עד לריכוך
2 במקביל, פורסים את הדלורית לרצועות ומקפיצים במחבת עם שמן זית, שום, מלח ופלפל
3 את הקצוות של הירקות – דלעת ודלורית, מבשלים במשך כ-15 דקות בסיר עם מים ומלח
4 טוחנים את קצוות הדלעת והדלורית שבושלו עם אגוזים, צנוברים ומעט עירית
5 הגשה: מקפיצים את הרביולי עם הדלעת והדלורית ומגישים על גבי המחית
לסלט חסות:
1 מערבבים את כל מצרכי הוויניגרט
2 מערבבים את כל העלים יחד. פורסים את הפרי הנבחר ומניחים על גבי העלים
3 יוצקים את הרוטב סמוך להגשה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: