עוגת תפוזים אוורירית של תאיר מורדוך

עוגת תפוזים קלה להכנה, קלאסית, אוורירית והכי טעימה שיש.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 תפוז
2 ביצים
חצי כוס שקדים טחונים
כף סוכר
כף שמן
חצי כוס קמח
אופן הכנה
1 טוחנים תפוז עם הקליפה במעבד מזון
2 מעבירים לצלחת ומניחים בצד.
3 מפרידים חלבונים לתוך קערת המיקסר
4 מוסיפים לקערה סוכר ומקציפים
5 מוסיפים לקערת החלמונים קמח, שמן ושקדים טחונים
6 מוסיפים לקערה גם את התפוזים שריסקנו
7 מקפלים פנימה את קציפת הביצים
8 מקמטים נייר אפייה ומניחים בתחתית התבנית
9 מוזגים את הבלילה אל התבנית
10 אופים למשך 40 דקות ב 180 מעלות
11 בתאבון!
צילום: שירן פרץ

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    9 תגובות

    • 9

      עוגת תפוזים קלה להכנה

       מה גודל התבנית?
      האם יש יותר מתפוז אחד?

       מה גודל התבנית? האם יש יותר מתפוז אחד?
      רחל גינזבורג says:
      • המתכון מתפוז אחד

        המתכון מתפוז אחד
        rotem says:
    • 8

      עוגת תפוז

       כמה שקדים טחונים?

       כמה שקדים טחונים?
      שושי says:
    • 7

      גל

       מה כמות קמח השקדים

       מה כמות קמח השקדים
      גל says:
      • חצי כוס. תוקן.

        חצי כוס. תוקן.
        rotem says:
    הצג תגובות נוספות