קרם ברולה תפוזים של מיקי שמו

קינוח קרמי בטעם קרמל, אניס ותפוזים שסוגר כל ארוחה עם טעם של עוד

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים ל – 5 קעריות פורצלן בקוטר 12 ס”מ:
500 מ”ל שמנת מתוקה
גרידה מ- 1/2 תפוז
1 כוכב אניס
6 חלמונים
200 גרם סוכר
להגשה:
מעט סוכר
אופן הכנה
1 . מניחים בקערה את גרידת התפוז, כוכבי האניס והשמנת. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים.
2 מחממים את התנור ל- 150 מעלות.
3 מעבירים את השמנת לסיר, מוסיפים מחצית מכמות הסוכר ומחממים עד לסף רתיחה.
4 מסירים את השמנת מהאש ומסננים.
5 מערבבים את החלמונים במטרפה ידנית עם יתרת הסוכר כ- 2 דקות.
6 . משלבים בהדרגה את השמנת החמה עם תערובת החלמונים.
7 יוצקים את התערובת ל- 5 הקעריות ואופים כ- 40 דקות בתבנית עם מים.
8 מצננים כשעה, עוטפים בניילון נצמד ומקררים למשך הלילה.
9 מפזרים שכבה דקה של סוכר על הקרם, מקרמלים בעזרת מבער (ברנר) ומגישים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות