קרם ברולה תפוזים של מיקי שמו

קינוח קרמי בטעם קרמל, אניס ותפוזים שסוגר כל ארוחה עם טעם של עוד

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים ל – 5 קעריות פורצלן בקוטר 12 ס”מ:
500 מ”ל שמנת מתוקה
גרידה מ- 1/2 תפוז
1 כוכב אניס
6 חלמונים
200 גרם סוכר
להגשה:
מעט סוכר
אופן הכנה
1 . מניחים בקערה את גרידת התפוז, כוכבי האניס והשמנת. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים.
2 מחממים את התנור ל- 150 מעלות.
3 מעבירים את השמנת לסיר, מוסיפים מחצית מכמות הסוכר ומחממים עד לסף רתיחה.
4 מסירים את השמנת מהאש ומסננים.
5 מערבבים את החלמונים במטרפה ידנית עם יתרת הסוכר כ- 2 דקות.
6 . משלבים בהדרגה את השמנת החמה עם תערובת החלמונים.
7 יוצקים את התערובת ל- 5 הקעריות ואופים כ- 40 דקות בתבנית עם מים.
8 מצננים כשעה, עוטפים בניילון נצמד ומקררים למשך הלילה.
9 מפזרים שכבה דקה של סוכר על הקרם, מקרמלים בעזרת מבער (ברנר) ומגישים.
קרם ברולה תפוזים של מיקי שמו
קרם ברולה תפוזים של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות