קובה בשר של פותנה ג'אבר – שונה , מיוחד וטעים

טוויסט בעלילה: קובה פתוחה (מפתוחה) של פותנה ג’אבר מתוך התוכנית "אוכל של בית"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

קעריות הקובה
1 כוס בורגול דק מושרה במים
1 בצל חתוך לקוביות
1/2 ק”ג בשר כבש טחון
1 כפית קינמון
1/2 כפית אגוז מוסקט
בהרט
מלח, פלפל
שמן לטיגון עמוק
מילוי
1/4 כוס זיתים שחורים מגולענים
עגבניה חתוכה קוביות
1 בצל חתוך קוביות
חופן עירית קצוצה
2 כפות מיץ לימון
4 כפות שמן זית
2 כפות גרגרי רימון
אופן הכנה
קעריות הקובה
1 מסננים את הבורגול מעודפי נוזלים, מערבבים בקערה יחד עם הבצל והבשר ומתבלים.
2 מחלקים לכדורים שווים, יוצרים בכל כדור גומה, בעזרת ידיים רטובות (כדאי להניח קערית מים בצד), כך שמתקבלות קציצות בצורת קעריות קטנות.
3 מטגנים את “קעריות” הקובה בשמן עמוק כ-3 דקות מכל צידיהן. מעבירים לנייר סופג.
מילוי
1 מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי, מלבד הרימון, ומתבלים במלח ובפלפל.
ההרכבה וההגשה
1 ממלאים את “קעריות” הקובה המטוגנות, מקשטים בגרגרי רימון ומגישים, מומלץ ליד סלט ירוק.
קובה בשר פתוחה של פותנה
קובה בשר פתוחה של פותנה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: