אונטריב מתפרק בטאבון אובן חיצוני
תחשבו מחדש מה טאבון יכול לעשות!
קבלו מתכון לנתח אונטריב עסיסי ומושלם, ממש כמו במסעדה

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבשר:
נתח אונטריב טרי במשקל של 1.5-2 ק״ג (אפשר לבחור חלק שומני יותר או שומני פחות לפי העדפה אישית, אנחנו הלכנו הפעם על חלק פחות שומני)
למרינדה:
2 כפות חרדל
3 כפות דבש
כפית פלפל לבן
כף שטוחה של מלח
כפית פלפל גרוס
4 כפות שמן זית
5-6 שיני שום
להגשה:
תפו״א קטנים מתאימים לאפיה בתנור
3 שומר
אופן הכנה
1 מערבבים את מרכיבי המרינדה בקערה, ומורחים את נתח האונטריב היטב מכל הצדדים, מניחים מעט בצד לספיגת טעמים. מכסים בנייר אפייה ולאחר מכן בנייר כסף ומניחים על רשת הצלייה על גבי התבנית של הטאבון.
2 מדליקים את הטאבון בתוכנית עישון, מוסיפים שבבי עץ למגירת העישון, מכוונים לטמפרטורה של 150 מעלות למשך 4 שעות ומפעילים. לקרא סוף השעה הרביעית (אחרי שלוש שעות) מומלץ להוציא את נייר הכסף ונייר האפייה, להוסיף שבבי עץ ולעשן עוד קצת לקבלת טעמי עישון עמוקים יותר.
3 מוציאים, נותנים לנתח לשבת 10 דק לפיזור הנוזלים בנתח, ומגישים עם תפו״א ושומר שצלינו במכשיר הקומבי של נינג׳ה עם מעט שמן, מלח ותבלינים.
