פשטידת בצל של חיה הראל (אמא של ענת הראל)

אמא של ענת הראל, חיה, מלמדת את אבי ביטון להכין את פשטידת הבצל והגבינות שלה. מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מצרכים (עבור תבנית בקוטר 22 ס”מ):
100 גרם חמאה
6 בצלים גדולים קצוצים
1 כוס שמנת לבישול
4 ביצים
150 גרם גבינת גאודה מגוררת
4 כפות קמח תופח
1 כף קורנפלור
0.25 כפית מיורן טרי או מיובש
אגוז מוסקט
מלח
פלפל לבן
ספריי שמן לשימון התבנית
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת לפיזור לפני ההגשה

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות.
2 במחבת רחבה ממיסים את החמאה ומטגנים בה את הבצלים.
3 כשהבצלים שקופים מוסיפים את השמנת ומבשלים במשך 2-3 דקות
4 מעבירים את הבצל כולו לקערה גדולה, אליה מוסיפים את הביצים, הגבינה המגוררת, הקמח, הקורנפלור והתבלינים.
5 משמנים תבנית, יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים כ- 45 דקות.
6 מפזרים מלמעלה את הקשקבל ומגישים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות