פסטה בסיר אחד: פסטה ברוטב שום ופרמזן

כולנו ממהרים תמיד אבל זו לא סיבה לאכול אוכל איכותי שאפשר להכין מהר בלי הרבה כלים ובלאגן. פסטה עם פטריות ברוטב שום ופרמזן מדהימה שמכינים בסיר אחד בקלי קלות

מערכת
06.12.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

רכיבים ל2 מנות:
חצי חבילת פסטה
2 כפות חמאה ללא מלח
4 שיני שום קצוצות
2 כוסות מרק עוף
1 כוס חלב, או יותר, לפי הצורך
1 כוס פטריות קצוצות
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת
פטרוזיליה טריה קצוצה לעיטור(לא חובה)
אופן הכנה
1 ממיסים בסיר חמאה על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים שום, מערבבים 2 דקות
2 מוסיפים לסיר מרק עוף, חלב ופטריות, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם
3 מביאים לרתיחה, מוסיפים פסטה ומבשלים כ 18 דקות (לפי הוראות יצרן הפסטה) עד שהפסטה מוכנה
4 מוסיפים פרמזן ומערבבים היטב, אם הרוטב סמיך מידי ניתן להוסיף חלב
5 מעטרים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: