פסטה בסיר אחד: פסטה ברוקולי ברוטב שמנת

כולנו ממהרים תמיד אבל זו לא סיבה לאכול אוכל איכותי שאפשר להכין מהר בלי הרבה כלים ובלאגן. פסטה עם ברוקולי, גזרים ועגבניות מיובשות ברוטב שמנת שמכינים בסיר אחד

מערכת
06.12.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

450 גרם פסטה לא מבושלת
3 כוסות ציר מרק (או אבקת מרק במים)
4 שיני שום קלופות
צנצנת עגבניות מיובשות
ראש ברוקולי
2 גזרים בינוניים קלופים
125 גרם גבינת שמנת לבישול מופחתת שומן
לתיבול: קורט אגוז מוסקט, מלח ופלפל
להגשה: פרמזן מגורדת
אופן הכנה
1 פורסים שום ושופכים מעט משמן העגבניות המיובשות לסיר, מטגנים 2-3 דקות עד שהשום מזהיב
2 שופכים ציר מרק ומחכים לרתיחה
3 מוסיפים פסטה ומבשלים 8-10 דקות עד שהפסטה מתייצבת
4 בינתיים חותכים ברוקולי לפרחים קטנים, גזרים למקלות דקים ופורסים עגבניות מיובשות
5 מוסיפים לפסטה שמנת, ירקות ותבלינים מערבבים היטב ומכסים לבישול 2-4 דקות, או עד שהירקות רכים
6 מגישים עם פרמזן

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות