פס עוגת שוקולד בציפוי נוטלה של ספיר אסייג
מתכון לפס עוגת שוקולד בציפוי נוטלה של ספיר אסייג. והכול בקערה אחת! עוגה עשירה בשוקולד, נימוחה, קלה להכנה והכי טעימה שיש.
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2023/11/20101447/WhatsApp-Image-2023-11-19-at-09.52.13.jpeg)
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40-50 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 ביצים
כוס סוכר
3\1 כוס שמן
3\1 כוס קקאו
כפית אבקת אפייה
כוס ורבע קמח תופח
כוס מים פושרים
כוס ממרח נוטלה
אופן הכנה
לתבנית אינגליש קייק
1 טורפים 2 ביצים יחד עם הסוכר.
2 לאחר שנוצר קצף מעט תפוח מוסיפים שמן וטורפים.
3 מוסיפים קקאו, אבקת אפיה וקמח וטורפים.
4 לבסוף מוסיפים את המים וטורפים שוב לבלילה נוזלית.
5 מעבירים לתבנית אינגליש קייק ואופים על 170 מעלות, תוכנית בתנור סטטי (פס למעלה פס למטה) למשך 30-40 דקות.
6 לאחר שהעוגה נאפתה, נחמם במיקרוגל בפולסים של 30 שניות ככוס ממרח נוטלה
7 נמרח מעל העוגה.
8 בתאבון!