פס עוגת שוקולד בציפוי נוטלה של ספיר אסייג

מתכון לפס עוגת שוקולד בציפוי נוטלה של ספיר אסייג. והכול בקערה אחת! עוגה עשירה בשוקולד, נימוחה, קלה להכנה והכי טעימה שיש.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40-50 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 ביצים
כוס סוכר
3\1 כוס שמן
3\1 כוס קקאו
כפית אבקת אפייה
כוס ורבע קמח תופח
כוס מים פושרים
כוס ממרח נוטלה
אופן הכנה
לתבנית אינגליש קייק
1 טורפים 2 ביצים יחד עם הסוכר.
2 לאחר שנוצר קצף מעט תפוח מוסיפים שמן וטורפים.
3 מוסיפים קקאו, אבקת אפיה וקמח וטורפים.
4 לבסוף מוסיפים את המים וטורפים שוב לבלילה נוזלית.
5 מעבירים לתבנית אינגליש קייק ואופים על 170 מעלות, תוכנית בתנור סטטי (פס למעלה פס למטה) למשך 30-40 דקות.
6 לאחר שהעוגה נאפתה, נחמם במיקרוגל בפולסים של 30 שניות ככוס ממרח נוטלה
7 נמרח מעל העוגה.
8 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות