קבב מוסר ים של עומר מילר

קבב מוסר עם בצלים שרופים לצד מרק יוגורט קר מתוך התוכנית "שף על האש"

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי

מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר ?

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק”ג פילה מוסר ים (ללא עור ועצמות)
2 פלפלים ירוקים חריפים
2 כוסות כוסברה קצוצה
1 כוס נענע קצוצה
1 בצל סגול קצוץ
1 כפית קליפת לימון
½ כפית כמון קלוי וטחון
3 שיני שום קצוצות
4 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור
למרק
3 כוסות יוגורט עיזים
3 כוסות נענע טרייה קצוצה
½ כוס נענע יבשה
1 בצל סגול קצוץ
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
5 כפות חומץ שרי
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
פיתות מרובעות
3 בצלים
אופן הכנה
1 קוצצים את כל מרכיבי הקבב למסה הומוגנית. טועמים תיבול ומתקנים במידת הצורך.
2 יוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג ומניחים במקרר.
3 חוצים כל פיתה לאורכה כך שמתקבלים שני מרובעים. מניחים כדור במרכז הפיתה ומשטחים את הקבב לחלוטין על כל שטח הפנים של הפיתה. סוגרים בעזרת הריבוע הנותר.
4 מורחים את הפיתה בשמן זית ומניחים על הגריל. כשלוש דקות מכל צד.
5 מעבירים את הפיתה החרוכה לקרש חיתוך וחותכים לחצאים אלכסוניים.
6 פורסים את הבצל ומטגנים עד להשחמה.
7 מערבבים את כל חומרי המרק.
8 יוצקים את מרק היוגורט לקעריות קטנות, מעטרים בבצל המטוגן ומגישים כמתבל לצד הפיתה הממולאת.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות