עוגת תפוחים של פעם בקלי קלות

מתכון מהיר וקל להכנה לעוגת תפוחים של פעם

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6 ביצים
8 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
2 כוסות קמח
2 כוסות סוכר
2 שקיות אבקת אפייה
2 כפיות קינמון
1 כוס שמן
אופן הכנה
1 מחממים מראש תנור על 160 מעלות.
2 בקערה מערבבים את קוביות התפוחים הקלופים עם עם קינמון, 2 כפות מהקמח ו3 כפות מהסוכר.
3 בקערה אחרת טורפים את הביצים עם הסוכר.
4 מכניסים פנימה את השמן בהדרגה וממשיכים לערבב.
5 שמים את אבקת האפייה והקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
6 מכניסים לתערובת את קוביות התפוחים המצופות ומערבבים כך שיהיו עטופות בתערובת וייטמעו בה.
7 יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כ-30 דקות עד כדי השחמה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות