במיה ברוטב עגבניות של ג'קי אזולאי

במיה היא ירק או שמשתגעים עליה או שלא מתחברים. הדרך הכי טובה ליהנות ממנה היא פשוט לבשל אותה ברוטב עגבניות ולשים במרכז השולחן. ג’קי אזולאי עם מתכון מבית טוב לבמיה ברוטב עגבניות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

במיה עם רוטב עגבניות
1 חבילת במיה
1 כף שמן
מלח
1 מיכל עגבניות מרוסקות עם שום
פלפל
כמון
פפריקה
במיה ברוטב עגבניות
צלם – אייל גוטמן | סטיילינג – קרן ברק
אופן הכנה
במיה ברוטב עגבניות
1 מחממים שמן במחבת.
2 מניחים את הבמיה ומטגנים כ – 10 דקות.
3 בינתיים מכינים את הרוטב במחבת אחרת: מחממים את רסק העגבניות.
4 מתבלים את הרסק בכמון, פפריקה, מלח ופלפל שחור ומבשלים כ- 20 דקות.
5 מוסיפים את הרוטב לבמיה ומתקנים טעמים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: