עוגיות שיבולת שועל ללא קמח

עוגיות ללא קמח קראנצ'יות ומסוכנות על בסיס חמאת שקדים, עוגיות קראנצ'יות וממכרות שאתם לא תפסיקו להכין, עכשיו רק נשאר לבחור אם בא לכם שוקולד צ'יפס או צימוקים ואגוזים?

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 ביצים
2/3 כוס סוכר קנים
1 כפית וניל
2/3 כוס שיבולת שועל עבה
1/3 כוס שיבולת שועל טחונה
1 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
3/4 כוס שקדיה
1/2 כוס שוקולד צ'יפס או צימוקים
1/3 כוס אגוזים קצוצים שאוהבים
אופן הכנה
1 בקערה טורפים בעזרת מטרפה ביצים, סוכר ווניל עד לתערובת אחידה
2 מוסיפים שני סוגים שיבולת שועל, אבקת אפייה, מלח ומערבבים בעזרת כף או לקקן לאיחוד
3 מוסיפים שקדיה או ממרח אגוזים שאוהבים ומביאים לאיחוד
4 לבסוף מוסיפים את התוספות שבחרתם ומערבבים עד לפיזור בתערובת
5 המרקם של התערובת מעט משתנה לפי החמאה שבחרתם, אם היא מאוד נוזלית מעבירים למקרר לכחצי שעה
6 מחממים תנור ל-170 מעלות בתוכנית טורבו
7 בעזרת שתי כפות יוצרים תלוליות של התערובת על גבי תבנית עם נייר אפייה, שימו לבב למרווחים גדולים העוגיות משטחות מאוד
8 אופים כ-10-15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות לחלוטין
צילום: גיל אבירם מתוך הבלוג בריאלי של אריאל בן חמו

מתוך הבלוג בריאלי של אריאל בן חמו

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות