עוגת גבינה ניו יורק בסגנון עוגת קפה של קרן אגם

מתכון של קרן אגם לעוגת גבינה ניו יורק בסגנון עוגת קפה של קרן אגם. מתוך פרק מתכונים אמריקאיים של קרן אגם מתכון עם סיפור

צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים+לילה במקרר
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית 24 עגולה
לתחתית:
200 גר' עוגיות פתיבר
75 גר' חמאה
2 כפות סוכר חום
למלית וטופינג סוכר וקינמון:
1 כף קינמון
3/4 כוס דחוסה סוכר חום כהה דביק (180 גר')
100 גר' (כוס) אגוזי מלך קצוצים דק
לעוגה:
¼ 1 כוס סוכר לבן
800 גר' גבינת שמנת אחוזי שומן גבוהים
1 מיכל שמנת חמוצה
2 כפיות וניל
4 ביצים L
2 כפות קורנפלור
אופן הכנה
1 בקערה מערבבים את כל מצרכי הציפוי ומניחים בצד
2 מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה
3 במעבד מזון טוחנים ביסקוויטים עם סוכר וחמאה מומסת, מעבירים את הפירורים לתחתית התבנית ומהדקים היטב.
4 במיקסר עם וו גיטרה מערבלים היטב גבינת שמנת וסוכר. מוסיפים שמנת חמוצה וקורנפלור, מערבבים היטב, מוסיפים ביצים ווניל ושוב מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
5 מעבירים מחצית מהבלילה לתבנית, מיישרים מעט ומפזרים מעל מחצית מכמות תערובת האגוזים. מעבירים מעל את מחצית העוגה הנותרת ומעליה את יתרת תערובת האגוזים.
6 אופים בתנור כשעה עד שעה ועשרים. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים לצינון למשך שעה.
7 מוציאים מהתנור, מצננים ומכניסים למקרר (עדיף ללילה)

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם