מאפה מיני רוגלך אגוזים של מיקי שמו

רוגלך קטנים עם טעם גדול, מתוך התכנית "אין כמו בבית" (ספיישל פורים)

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מתאים לכ- 35 יחידות
רשימת חומרים לבצק:
420 גרם (3 כוסות) קמח מנופה
1 מיכל (225 גרם) גבינת שמנת ניו יורק
200 גרם חמאה רכה
2 חלמונים מביצים מידה L
30 גרם (3 כפות) אבקת סוכר מנופה
למלית:
200 גרם (2 כוסות) אגוזי מלך קצוצים דק
200 גרם (1 כוס) סוכר דמררה
1 ביצה מידה L
10 גרם (1 שקית) סוכר וניל
קליפה מגוררת מ- 1/2 לימון
לקישוט:
אבקת סוכר
אופן הכנה
מכינים את הבצק
1 שמים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים במהירות איטית רק עד לקבלת בצק אחיד.
2 מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח וחוצים אותו, עוטפים כל חלק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
מכינים את המלית:
1 בקערה מערבבים את כל החומרים יחד לתערובת אחידה.
ממלאים מעצבים ואופים
1 מחממים תנור לחום 180 מעלות, ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה. מרדדים כל חלק של הבצק לעיגול בקוטר 26 ס”מ ועובי 3 מ”מ, מחלקים כל עיגול ל- 20 משולשים שווים בגודלם בעזרת גלגלת פיצה או סכין חד. מניחים כפית מן המלית בחלק הרחב של כל משולש ומגלגלים אותו לכיוון החלק הצר לקבלת רוגלעך, מסדרים בתבניות במרווחים של 2 ס”מ.
2 אופים 20-25 דקות עד להזהבה, מצננים, מפזרים אבקת סוכר ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 10 ימים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות