עוגיות מגולגולות עם נוטלה טעימות ומפנקות של בלוגרית האוכל אביה מלכא

גם אנחנו מצטרפים לטרנד החם של עוגיות מגולגלות עם נוטלה. מתכון משודרג וסופר טעים למגולגלות שכולנו מכירים. מתכון מושלם של אביה מלכא

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

290 גרם קמח (2 כוסות)
40 גרם קקאו (4 כפות)
100 גרם אבקת סוכר (3/4 כוס)
קורט מלח
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
2 חלמונים
חלב לפי הצורך (2-3 כפות)
למילוי
ממרח נוטלה/ ממרח שוקולד
נוטלה 8 אצבעות/ אצבעות שוקולד
אופן הכנה
1 מחממים תנור מצב סטטי 175 מעלות
2 שמים- את כל היבשים ביחד עם החמאה ומפעילים את המיקסר/מעבד על מהירות בינונית עד לקבלת מרקם פירורי
3 מוסיפים את החלמונים ומעבדים רק עד לקבלת לבצק רך ונעים ולא דביק! אם הבצק יבש ניתן להוסיף חלב
4 מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים עד לקבלת מלבן לא עבה ולא דק מידי.
5 מורחים ממרח קינדר (להשאיר מקום מעט ריק בשוליים) ולסדר אצבעות קינדר בשורה
6 בעזרת הנייר אפיה מגלגלים לרולדה ומכניסים להקפאה של 20 דקות
7 מוציאים את הרולדה מהמקפיא ומסמנים פסים לעוגיות (רק לסמן לא לחתוך)
8 מכניסים לאפיה של כ-25 דקות ומצננים לגמרי. חותכים לפי סימוני החריצים בעזרת סכין חלקה וחדה ומפזרים אבקת סוכר
9 העוגיות נשמרות עד שבוע בקופסה סגורה
10 תהנו!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות