עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית עם נוטלה מבצק עוגיות

מתכון קל שכל אחד יכול להכין למכורי שוקולד מכורי נוטלה ומכורי שוקולד צ'יפס מבצק עוגיות כמו בניו יורק

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתבנית קפיץ 20 ס"מ
200 גרם חמאה רכה
250 גרם סוכר חום בהיר
ביצה 1 גדולה
1 כפית תמצית וניל
320 גרם קמח לבן
1/2 כפית סודה לשתייה
200 גר' שוקולד צ'יפס
350 גרם נוטלה
אופן הכנה
1 מערבבים חמאה וסוכר לתערובת חלקה
2 מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומערבבים
3 מוסיפים קמח ומערבבים עד שהתערובת חלקה
4 מוסיפים שוקולד צ'יפס (השאירו חופן צ'יפס לפזר מעל העוגה)
5 מקפלים לבצק. שמים שליש מהבצק בצד ומרדדים לעיגול שטוח
6 מהדקים חלק אחד של הבצק לתבנית ומורחים את הנוטלה, מכסים מלמעלה עם החלק השני של הבצק
7 אופים בתנור בחום של 160 מעלות 25-30 דקות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות