עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית עם נוטלה מבצק עוגיות

מתכון קל שכל אחד יכול להכין למכורי שוקולד מכורי נוטלה ומכורי שוקולד צ'יפס מבצק עוגיות כמו בניו יורק

מערכת
01.02.2022

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתבנית קפיץ 20 ס"מ
200 גרם חמאה רכה
250 גרם סוכר חום בהיר
ביצה 1 גדולה
1 כפית תמצית וניל
320 גרם קמח לבן
1/2 כפית סודה לשתייה
200 גר' שוקולד צ'יפס
350 גרם נוטלה
אופן הכנה
1 מערבבים חמאה וסוכר לתערובת חלקה
2 מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומערבבים
3 מוסיפים קמח ומערבבים עד שהתערובת חלקה
4 מוסיפים שוקולד צ'יפס (השאירו חופן צ'יפס לפזר מעל העוגה)
5 מקפלים לבצק. שמים שליש מהבצק בצד ומרדדים לעיגול שטוח
6 מהדקים חלק אחד של הבצק לתבנית ומורחים את הנוטלה, מכסים מלמעלה עם החלק השני של הבצק
7 אופים בתנור בחום של 160 מעלות 25-30 דקות

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: